• feministeve

    Lexoni historitë e feministëve të para shqiptare

    Jo vetëm tani gartë e ndjemë nevojën për tu çliruar nga pa drejtësitë e meshkujve. Gjatë të gjitha kohërave, gratë ndjenin nevojën për të mos qenë të ngulfatura njëlloj sikur tani. Vitet ’30 e ’40 sollën një dëshirë ndryshe tek disa gra. Ato ishin vetëm pesë dhe ato besonin jo ...