• Unë, Serbe dhe studente e gjuhës shqipe

    Nga: Milena Beran Para tre viteve, pata vendosur të filloj të studioj Gjuhën dhe letërsinë Shqipe në Fakultetin Filologjik në Beograd. S’kam pasur asnjë njohuri paraprake për këtë gjuhë, por më pëlqeu shumë kur e dëgjova për herë të parë gjuhën shqipe në Eurovision në Beograd në vitin 2008. Ishte ...