Keqpërdoret seksualisht një e mitur në Skenderaj

Një e mitur në Skenderaj, është keqpërdorur seksualisht.

Në raportin policor, thuhet se ajo është keqpërdorur nga një burrë, i cili më pas është arrestuar.

“Me rastin janë marrë njësitë relevante Policore, mbrojtësi i viktimave si dhe punëtori i QPS”, thuhet në raport, transmeton Koha.net.

I dyshuari pas intervistimit me vendimin e Prokurorit, dërgohet në qendrën e mbajtjes, kurse viktima dërgohet në strehimore

Leni nje re