E vërteta e shumicës së “burrave” shqiptarë të shtyen me vjellë (VIDEO)

I trishtë është fakti se burrat shqiptarë ende insistojnë në vajza dhe gra të virgjëra. Edhe më e trishtë bëhet situata kur ata i shohin këto vajza e gra si makineri riprodhuese dhe objekte seksuale, të cilat vetëm për këtë arsye i ruajnë me xhelozi.

Shikoni videon ironizuese të përgatitur nga Kastrioti.

 

 

https://www.facebook.com/BerishaVlora/videos/1495847180548674/

Leni nje re