Linda Dinaj ilustron neverinë ndaj ngacmimeve seksuale

Artistja Linda Dinaj, përmes një ilustrimi ka shprehur neverinë që secila vajzë apo grua mund të ndiejë ndaj perversitetit të burrave për të ngacmuar seksualisht gratë në rrugë.

Rikujtojmë se fushata të shumta solidarizuese dhe vetëdijësuese i kanë paraprirë kësaj dukurie të shëmtuar, por që ende nuk është pa ndonjë rezultat./Barazia

 

 

Leni nje re