Mesazhet e padëshiruara që përmbajnë foto të organeve gjenitale, janë ngacmim seksual

Fotot e padëshiruara të gjenitaleve janë të shpifura. 50% e grave “single” kanë marrë mesazhe të qarta seksuale. Disa vajza që kanë marrë mesazhe të tilla thonë:

“Është me të vërtetë e pakëndëshme”

“Është e panevojshme dhe e shpifur”

Grave nuk u pëlqen kjo gjë ashtu siç mendojnë burrat. 77% e grave “single” thonë se fotot e organeve gjenitale janë gjëja më e keqe që mund t’ju dërgosh. OKCupid as nuk të lejon më të dërgosh foto me mesazhin e parë.

Por tani gratë po kundërvihen, duke u përgjigjur me më shumë organe gjenitale mashkullore.

“Nëse ti do të më dërgosh një, ta dish që do të marrësh 10 të tjera.”

Ose duke ja dërguar këto mesazhe të dashurës së dërguesit.

“Më vjen shumë keq të të them se i dashuri yt i dërgon foto të organit të tij gjenital, modeleve në instagram.”

Të dërgosh foto të padëshiruara të organeve gjenitale nuk është flirtim, është ngacmim seksual.

“Nëse ajo do të shohë se çfarë ke fshehur aty poshtë, do të ta kërkojë vetë t’ja tregosh.”/A.A./Historia-ime.com

 

Leni nje re