T’i ndihmojmë Festimit

Festim Pllana, 20 vjeçar nga Fushë-Kosova është goditur nga treni para dhjetë ditësh (21 mars), afër stacionit të trenit në Prishtinë dhe ai tani ka nevojë për ndihmën tonë, pasi i duhet mjekim jashtë vendit.

Treni atij ia ka dëmtuar rëndë njërën këmbë dhe njërën dorë, andaj ka nevojë që t’i vendoset proteza në këmbë dhe në dorë, por për këtë nevojitet një shumë e konsiderueshme e parave, andaj kanë kërkuar ndihmë nga kushdo që ka mundësi.

Të hollat mund t’i dërgoni në llogarinë bankare tek vëllau i tij Enis Pllana , Raiffaisen Bank 1501001016103450

Për informata : +386 49 810 494

 

Leni nje re