Depresioni im përmes vizatimeve

Nga: Sow Ay

Disa muaj më parë fillova t’i vizatoj ndjenjat e mija rreth depresionit, panikut dhe ankthit me të cilin po përballem tash e disa kohë.

E fillova pikërisht përmes vizatimeve sepse e kam shumë të vështirë të shprehem, dhe të tregoj se çfarë po ndodhë në mendjen time, dhe në këtë mënyrë është shumë më e lehtë për mua.

©Revista Barazia

 

 

Leni nje re