Trudeau i përgjigjet bllokadës nga presidenti Trump

“Kanadezët do t’i mirëpresin ata që janë duke u larguar nga persekutimet, terrori dhe lufta, pavarësisht besimit. Diversiteti është fuqia jonë,”,Mirëse vini në Kanada,” tha Trudeau si përgjigje ndaj bllokadës së vendosur nga presidenti i sapo zgjedhur Amerikan ndaj të ardhurve nga vendet myslimane në SHBA.

Leni nje re