Emrat më të njohur në histori, me diçka më ndryshe

Këto janë disa foto të personazheve të njohur që me siguri nuk i keni parë ndonjëherë. Do të keni dëgjuar emrin e tyre, historinë, do të keni parë filma e do të keni dëgjuar këngë, por foto nga përditshëmria, e sidomos nga ato vite, vështirë se keni parë.

Edhe pse shumë larg nesh, ata kanë ekzistuar dhe disa prej tyre ekzistojnë ende. Këto janë disa momente përditshmërie që janë kapur nga aparati fotografik. Mos harroni, sado të famshëm, edhe ata kanë qenë njerëz.

Kjo gjyshe ka dalë një shëtitje, shikoni më mirë, është Mbretëresha e Anglisë.

Princeshë Diana vallëzon me John Travolta në shtëpinë e bardhë, viti 1985.

Bob Marley luan futboll, përpara koncertit.

Ernest Che Guevara, duke shijuar pijen e tij, mate.

Vogëlushi Leonardo DiCaprio duke imituar Charlie Chaplin.

John Kennedy duke përqafuar Marilyn Monroe.

The Beatles 1957: Harrison 14 vjeç, Lennon 16 vjeç, McCartney 15 vjeç.

Elvis Presley duke nënshkruar një autograf mbi kokën e një fëmije.

Pablo Picasso në vaskë.

Arnold Schwarzenegger duke mësuar balet.

Ernest Hemingway duke shkelmuar një kanaçe bosh.

Salvador Dali me kafshën e tij shtëpiake, një anteatër.

Leni nje re